Etsi

Sunnuntai salitreeni!


JUMPSUIT FROM HOUSE OF BRANDON here*

Sunnuntain video sitten venyikin tiistaille mutta ainakin sain sen julkaistua! :) Istuin eilen kahteen asti yöllä odottamassa, että video latautuu YouTubeen... Kyllä yhdessä videossa olikin taas paljon ongelmia. Editointivaiheessa ohjelma ilmoitti, että video on kelvoton ja kaikki tiedostot oli muka ''kadonnut'' ja tämä ei siis ollut ensimmäinen kerta, kun joudun tekemään koko työn alusta. Latausvaiheessa kestikin sitten monta tuntia. Video ei meinannut millään mennä YouTubeen. Miten nämä ohjelmat voikin aina olla näin arvaamattomia :D

Mutta hei, Ihanaa tiistaita <3 Huomenna taas uutta postausta!

 

#video #sport #Fitness #2017 #NewVideo #Indiedays #Lily #Pakarajalka #pakaratreeni #Lifestyle #healthy #terveys #motivation

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE