Etsi

Miten vietämme joulun ?


Uskomatonta, että ensi viikolla ollaan jo joulukuun puolessa välissä ja kohta onkin taas jouluaatto. Tällä kertaa sitä toivoisi joulukuun menevän ekstrahitaasti, sillä haluan viettää mahdollisimman paljon aikaa perheen ja ystävieni kanssa aikaa ennen meidän lähtöä. Eihän tuo reissu loppujen lopuksi ole kuin vain puoli vuotta ja silti se tuntuu näin etukäteen ajateltuna pitkältä ajalta olla pois Suomesta. Ensi viikolla lähden muuten Tallinnaan parin päivän työreissuun ja pääsen ihka ensimmäistä kertaa näkemään Tallinnan upeat joulukadut! Odotan tätä reissua innolla mutta siitä lisää taas ensi viikolla :)

Photo by: Juuli Rönkä

Näitä kuvia katsoessa ei tunnu joulun olevan vielä lähimaillakaan. Tosin nuo kuvat otettiin Juulin kanssa marraskuussa mutta maisemat näyttävät edelleen samalta :D Onneksi meillä kotona on jouluvalot ja kynttilät tuomassa joulun tuntua, se jos jokin on rauhoittavaa! Tänä vuonna vietämme joulun taas kotona vanhempieni luona. Alkuun suunnittelimme, että viettäisimme ensimmäistä kertaa joulun mökillä mutta tulimme siihen tulokseen, että ehkä se on kuitenkin helpompi olla kotona, kun ruoat saa tehtyä helpommin, kun on kunnolla tilaa missä tehdä.

Yleensä aina jouluaattona olemme vain perheen kesken ja joulupäivänä tulee sitten muutama sukulainenkin käymään ja syömään jouluruokaa. Aattona koristellaan kuusta, tehdään viimeisiä jouluruokia, nautitaan yhdessäolosta ja rauhallisesta tunnelmasta, syödään ja avataan lahjat. Minulle joulu merkitsee paljon, se on varmasti ainoa juhlapäivä, jota haluan viettää. Se on ihana tunne, kun maailma pysähtyy hetkeksi ympärille. Saa nukkua pitkään, syödä hyvin ja nauttia läheisten seurasta - ehdottomasti vuoden paras päivä! ♥

JACKET FROM NOISY MAY (House of Brandon) / SHIRT FROM ONLY / SKIRT FROM ONLY* / SHOES FROM GOJANE

 

#Joulu #2017 #NeaLindberg #Mitenvietämmejoulun #Indiedays #Lily #inspiration #Personal #Christmas

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE