Etsi

Takaisin kotiin


Viime viikon keskiviikkona starttasi meidän road trip pohjoiseen, Ruotsiin, Norjaan ja myös Suomen Lappiin. Reissu oli ihan mielettömän upea eikä kumpikaan meistä olisi halunnut palata takaisin tänne etelän mustaan, märkään ja masentavaan ilmastoon. Viimeinen stoppi, missä yövyimme oli Kilpisjärvi ja voi kuinka kaunis pikku kylä se oli! Vuokrasimme saunallisen mökin aivan järven rannalta ja toisella puolella mökin ikkunasta näkyi Saana-tunturi, näky oli aamuauringossa todella kaunis. Harmi, että ehdimme olla siellä vain lauantaista sunnuntaihin, siellä olisi nimittäin viihtynyt paljon pidempääkin, toki olisimme viihtyneet kaikissa paikoissa pidempään :D Kokonaisuudessaan, reissu oli siis onnistunut ja maisemien puolesta älyttömän kaunista joka puolella! Jos siis talvella mietitte road trippiä, niin lähtekää Lappiin! <3

Sitten vähän aiheesta poikkeava, nimittäin snäpissä tuli todella hyvä kysymys: "Tykkäänkö enemmän lämpimistä vai kylmistä paikoista?" Tykkään molemmista yhtä paljon. Lumi on niin jumalaisen kaunis elementti, samoin kuin turkoosi vesi ja vaalea hiekka. En osaa/pysty selittämään kumpi on parempi kun molemmissa on hyvät ja huonot puolet <3

 

#Travel #travelling #traveltheworld #Indiedays #NeaLindberg #Lily #Lifie #Lifestyle #Kilpisjärvi #2017

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE