Etsi

ICE BUT NOT SO NICE!


Nyt on yö Icehotelin jäästä ja lumesta tehdyssä huoneessa takana. Se yö ei mennyt ihan niin kuin olimme sen suunnitelleet! :D Ajatuksenahan tämä miinus viisi asteinen lumiunelma kuulostaa luksukselta (ja sen on hintainenkin) mutta todellisuudessa meidän yö ei nyt ollut aivan täydellinen.

Hengailtiin koko päivä ulkona, käytiin ajelemassa autolla ja pyörähdettiin läheisessä Kiirunan pikkukaupungissa kahvilassa ja lounaalla. Meillä oli oikein kiva päivä ja illaksi tultiin takaisin hotellille ja käytiin vielä illallisella. Jo noin kymmenen aikaan illalla väsytti sen verran, että oltiin valmiit nukkumaan ja käytiin hakemassa iso makuupussi hotellin respasta.

Kun päästiin yhteiseen makuupussiin niin se tuntui todella lämpimältä ja siltä, että hyvinhän tässä tarkenee nukkua. Ei kuitenkaan kauaa mennyt, kun molemmat alkoi pyörimään sängyssä levottomasti. Tommia ahdisti ettei hän mahdu olemaan ja kääntymään kunnolla ja minä taas valitin kylmyyttä koska olin ihan jäässä! En tiedä miten paleli niin paljon, kun siinä makuupussissa olisi voinut nukkua vaikka 30 asteen pakkasella ja Tommilla oli taas koko ajan lämmin. Nukahdettiin hetkeksi ja sitten jatkoimme pyörimistä ja hyörimistä. Sinniteltiin neljään asti aamuyöllä ja sitten riitti! :D Mentiin takaisin respaan ja sanottiin ettei pystytä nukkumaan, ja kysyttiin saataisiinko lämmin huone loppuyöksi. Hotellin ystävällinen työntekijä antoi meille uuden huoneen veloituksetta, jossa nukuimmekin erittäin sikeästi muutaman tunnin, ja sitten lähdettiinkin jo pirteänä aamupalalle :)

En sano etteikö jäähuone olisi ollut kaunis, olihan se todella upea mutta meille tämä kerta jäi viimeiseksi. Vain lämpimiä hotellihuoneita jatkossa kiitos :D! Haha hauska ja ikimuistoinen kokemus ;D <3

Niin kuin kuvista näkee, jäästä ja lumesta tehty rakennus on upea! Heillä oli myös jäästä tehty todella hieno baari, jossa ihme kyllä oli muitakin ihmisiä meidän lisäksi :) Tämä oli todellakin ikimuistoinen kokemus. Ihanaa lauantai-iltaa kaikille! <3

 

#Travel #traveltheworld #travelling #Matkustaminen #Lappi #Ruotsi #2017 #ICEBUTNOTSONICE #life #Lifestyle #Indiedays #Lily

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE