Etsi

Aika täydellistä...


JACKET FROM ONLY (linkki suoraan tuotteeseen löytyy sivun oikeasta reunasta, hinta -50%!!!) Olkaa nopeita jos haluatte sen itsellenne.

Terkkuja Ruotsista! Ollaan oltu reissussa nyt pari päivää ja päästy kotoa yli tuhannen kilometrin päähän Ruotsin Jukkasjärvelle. Eilen vietettiin yö Kemissä ja tänään aamulla saavuttiin tänne Pohjois-Ruotsiin. Täällä on polviin saakka lunta ja aivan täysi talvi ollut jo pitkään. Pakkasta on noin 10 astetta ja ollaan aivan jäässä. Kysyinkin Tommilta, että onko Suomessa muka näin kylmä talvisin :D

Huomenna onkin jännittävä päivä nimittäin meillä on seuraavaksi yöksi varattu yksi tämän hotellin jäähuoneista. Huone on täysin jäästä ja lumesta tehty ja sisällä on 5 astetta pakkasta. Sänkykin on tehty jäästä. En tiedä miten tullaan selviämään. Mielessä kävi jo, että voisin perua koko homman ja nukkua senkin yön lämpimässä ;D Haha no kokemus sekin ja varmasti upea sellainen, toivottavasti!

Seuraavaksi lähdetään jäästä rakennettuun ravintolaan kuumalle kaakaolle ja sen jälkeen mennään syömään jotain iltapalaa :)

 

#Lappi #Ruotsi #Travel #Indiedays #Lily #Lifestyle #lifie #inspiration #Matkustaminen #jeep #winter #BlackFriday

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE