Etsi

Piia Pajusen kanssa treenaamassa!


Kävimme viikko sitten keskiviikkona Juulin kanssa Actimelin ja Piia Pajusen järjestämässä aamutreenissä ja täytyy sanoa, että hauskaa oli! Ennen treeniä ravitsemusasiantuntija Olli Ilander piti meille esityksen urheilijan tasapainoisesta ruokavaliosta ja sen jälkeen Piia veti meille ''hyppytreenin" eli siis aerobisen treenin ilman lisäpainoja. Vaikka treenaankin salilla 4-5 kertaa viikossa niin ihan rehellisesti sanottuna olin ihan rikki seuraavat kolme päivää :D Vaikka treeniä tehdessä en kokenut sitä raskaaksi niin siitä huolimatta seuraavana päivänä lihakset kiitti. Pitää ehdottomasti jatkossa lisätä omaan aerobiseen noita Piialta saatuja liikkeitä, niin saa ihan erilaista ärsykettä lihaksiin! :)

SHIRT FROM BETTER BODIES / TIGHTS FROM MY PROTEIN* / SHOES FROM NIKE (House of Brandon)

Tähän loppuun vielä tämmöinen pieni ilmoitus :D Nimittäin päätimme lähteä Lappiin. Meillähän oli Pohjois-Norjan reissu kesän bucket listissä, jos joku sattuu muistamaan. Olemme siis tällä hetkellä autossa ajamassa kohti Pohjois-Ruotsia, sieltä jatketaan sitten Norjaan ja lopuksi Kilpisjärvelle. Pikainen kuuden päivän reissu tähän väliin. Ihanaa, lunta, poroja ja kaunis luonto! Täydellistä. Alkuviikosta molemmat katsoivat kalenteria ja kalenterit näyttivät loppuviikolle ''tyhjää'' ja Tommi sitten täräytti, että lähdetäänkö nyt Norjaan ja Lappiin :D Täällä siis olemme kovaa vauhtia menossa ja kotiin tulemme jo maanantaiksi <3

 

#PiiaPajusenkanssatreenaamassa #Treeni #hyvinvointi #Lifestyle #Lifie #Lily #NeaLindberg #sport #2017

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE