Etsi

Business As Usual


Photo by: Juuli Rönkä

JACKET FROM ELLOS / KNITWEAR FROM JDY (House of Brandon)* / PANTS FROM H&M / BAG FROM FOREVER21 / SHOES FROM BERSHKA

Keskiviikko oli kiva ja erittäin mielenkiintoinen mutta kohtuullisen raskas päivä. Herätys soi kello kuusi aamulla. Seitsemäksi veimme auton pajalle, jossa siihen rakennetaan kattoteline ja asennetaan teltta katolle ja vähän muuta lisävarustetta tulevaa matkaa varten. Sen jälkeen tulinkin kotiin tekemään töitä kunnes lähdin kiireellä Actimelin järjestämään ja Piia Pajusen ohjaamaan tapahtumaan keskustaan. Sen jälkeen olikin vuorossa XXL:n kuvaukset Lauttasaaressa. Sitten käytiin vielä kuvaamassa siellä korjaamolla Jeepin rakennustöitä, jos vaikka sattuisin tarvitsemaan materiaalia jollain myöhemmällä videolla.

Olin jo ennen seitsemää illalla ihan valmis nukkumaan mutta kävimme vielä äidin ja Misan luona kahvilla. Sen jälkeen taas kotiin ja vähän työjuttuja ja nyt vielä ennen nukkumaanmenoa blogipostaus. Huvittaa muuten aina ne kommentit siellä täällä pitkin nettiä, että bloggaajilla ei pitäisi olla koskaan kiire eikä liikaa töitä. Tervetuloa kokeilemaan :D

Näistäkin aiheista kyllä saisi ainakin neljä täyspitkää blogipostausta mutta mennään nyt tällaisella lyhyellä katsauksella kiireiseen päivään. Huomenna sama meno jatkuu. Aamulla ensimmäisenä terveyskeskukseen hakemaan keltakuumerokote ja malarialääkkeet, sen jälkeen keskustaan tekemään viisumihakemus Venäjälle ja sitten Autoliittoon laittamaan vireille kansainvälisen ajokortin hakemus ja aika paljon on kaikenlaista muutakin mutta kirjoittelen niistä ehkä sitten myöhemmin lisää.

Nyt nukkumaan, aamulla herätyskello soi taas kuudelta. Hyvää yötä! <3

 

#outfit #Indiedays #NeaLindberg #2017 #Lily #Lifie #Lifestyle #BusinessAsUsual #inspiration

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE