Etsi

Viime päivien suosikit!


Photo by: Juuli Rönkä

Tämä asu on ollut ihan ykkönen viime päivinä. Ostin nuo teräväkärkiset nilkkurit viime reissulta Bershkasta(?) ja niitä on tullut pidettyä ihan liiakseen, samoin tuota mokkatakkia, joka on herättänyt ihmisissä yllättävänkin paljon mielenkiintoa. En ihan ymmärrä, että miksi kun kyseistä takkia löytyy nyt joka puolelta eri väreissä ja malleissa :) Itse bongasin tuon takin House of Brandonilta ja kappas sieltäkin se on jo lähes loppunut. Tätä kirjoittaessa löytyy vain L-kokoa. Maanantaihin saakka on muuten House of Brandonilla -20% koko kauppa!

Kädestä on myös viime päivinä löytynyt Daniel Wellingtonin klassinen Petite -kello. Daniel Wellington halusi antaa minulle heidän valikoimastaan yhden kellon, eikä kauaa tarvinnut miettiä minkä valitsisin. Viime jouluna sain nimittäin lahjaksi kellon joka oli minulle todella rakas ja pidin sitä ranteessa lähes joka päivä. Kovan käytön seurauksena kello tummeni jostain kumman syystä ja uutta kelloa ei ole vielä tullut hankittua. DW:llä oli siis saman tyylinen kun edellinenkin, joten olen enemmän kuin iloinen tästä! <3 Daniel Wellington halusi ystävällisesti tarjota teille alennuksen, joka on voimassa koko marraskuun ajan. Koodilla nnnnea saatte -15% koko heidän valikoimastaan!

JACKET FROM NOISY MAY (House of Brandon)* / SHIRT FROM BRAVE SOUL / PANTS FROM STRADIVARIUS / SHOES FROM BERSHKA /BAG FROM STRADIVARIUS / WATCH FROM DANIEL WELLINGTON*

Tässä muutaman viikon sisällä pitäisi ehtiä järjestää jokin kirpputori, että pääsee niistä vaatteista eroon, mitkä matkalle ei mahdu mukaan :( Kyselinkin eilen snäpissä, että mikä olisi mieluisin tapa teille. Myisinkö vaatteet ihan normikirppiksellä, snäpissä vai mun @fashionkirppis -Instatilillä vaiko kenties täällä blogissa.

Yritän toki ottaa mukaan kaikki tärkeimmät asiat, mitä matkalla tarvitsen mutta loput täytyy laittaa eteenpäin! Takkeja, treenivaatteita ja kenkiä on siis tulossa myytäväksi. Tykkään aina postittaa kaikki myytävät tuotteet, joten mietin pitäisikö se normikirppari kuitenkin unohtaa. Mitäs mieltä te olette? :)

Ihanaa sunnuntaita! Viettäkää mahtava Isänpäivä. Mekin tästä kohta puoliin lähdetään iskälle <3

 

#ThisOutfit #Outfit #Indiedays #Lily #Lifie #Lifestyle #2017 #DanielWellington #Viimepäiviensuosikit #Yhteistyö

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE