Etsi

Matkavalmisteluja


Tämäkin viikko on jo puolessa välissä. Päivät ne vaan kuluu hirvittävän nopeasti. Kauhistuttaa ja ehkä aavistuksen jo stressaakin, että miten ehdimme hoitaa kaiken siihen kuntoon, että voimme lähteä hyvillä mielin lentokentälle heti vuodenvaihteen jälkeen. Vaikka lähes kaksi kuukautta on tavallaan pitkä aika niin loppujen lopuksi se menee todella nopeasti. Meillä on paljon asioita selvitettävänä matkaan liittyen ja aivan järkyttävä määrä töitä. Vapaapäiviä ei ehditä viettämään koko loppuvuonna, ja jos ehditään niin mietittiin jo, että voitaisiin käydä Lapissa, haha :D

Viime perjantaina saatiin yksi erittäin tärkeä asia hoidettua, nimittäin teimme sopimuksen Pelican Self Storagen kanssa ja päiväkin lyötiin lukkoon, kun kannamme huonekalumme ynnä muut kamat heidän varastoon. Onneksi varasto sijaitsee muutaman sadan metrin päässä meiltä, niin tämä ns. muuttomatka ei ole kovin pitkä. Ajattelin tehdä tästä "muuttopäivästä" my day videon. Tammikuussa ollaan sitten kodittomia mutta mietitään sitä asiaa sitten ensi kesänä, kun Suomeen paluu lähenee :)

JACKET FROM BUBBLEROOM* / SHIRT FROM BRAVE SOUL (House of Brandon) / SHOES FROM BUBBLEROOM*

 

#outfit #Travel #Matkavalmisteluja #Lifestyle #Indiedays #Lifie #Lily #NeaLindberg

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE