Etsi

Unelmat ja tavoitteet


Mitkä ovat tavoitteet ja unelmat elämässäni? Yksinkertainen vastaus; ''vapaa'' ja terve elämä. Tavoitteet ja ehkä unelmatkin ovat muuttuneet tässä parin vuoden aikana ja ymmärrettävästi tähän on vaikuttanut tämän hetkinen elämäntyyli. Mietin juuri itsekseni, että olen saanut ihan liikaa niin paljon hyvää lyhyessä ajassa. Vaikka olenkin tehnyt hurjasti töitä tämän kaiken eteen, en silti pysty uskomaan tätä kaikkea. Monen mielestä elämäni näyttää ja kuulostaa liian helpolta mutta voin kertoa, että ei se oikeasti niin helppoa ole mutta ymmärrän toki, että olen todella etuoikeutetussa asemassa. Mikään tässä maailmassa ei tule ilmaiseksi, ei ainakaan kovin monella ihmisellä, eikä myöskään minulla. Töitä on tehtävä paljon.

Photo by: Juuli Rönkä

Olen aina ajatellut urani siten, että tulen tekemään sitä mistä tienaisi mahdollisimman hyvin, että elämä olisi mukavampaa ja helpompaa. Minulla oli muutamia vaihtoehtoja, joita pohdin teini-ikäisenä. Halusin olla meikkaaja/maskeeraja, sisustussuunnittelija ja kiinteistövälittäjä tai ehkä osittain kaikkea. Aloitin pohdinnan siitä, missä voin menestyä ja tienata eniten. Työn mielekkyys ei yllättäen ollut koskaan ensisijaisena mielessä.

Pohdiskelin jotenkin näin; Meikkaajana ei yleensä kovin pitkälle pääse, palkka on tietääkseni aika matala ja alaan voi kyllästyä vanhemmiten. Ei siis meikkaajaksi. Seuraavaksi mietin sisustussuunnittelijaa... Koulu on pitkä ja millä todennäköisyydellä minusta tulisi huippusisustussuunnittelija. Minulla olisi kyllä varmasti paljon annettavaa tällä alalla ja kuka tietää, vaikka vielä jotain siihen liittyvää jossain vaiheessa tekisinkin. Olin myös pitkään ihastellut kiinteistövälittäjän työtä ja siinä oli juuri niitä asioita, joita työltä halusin. Itsenäistä työskentelyä ja mikä tärkeintä, mitä enemmän tekee töitä, sitä enemmän tienaat. Googlailin paljon kiinteistövälittäjien työstä ja netissä luki aika paljon kauhutarinoita mutta se ei minua koskaan häirinnyt. Joillekin se työ ei vaan sovi. Olen lähes 100% varma, että pitäisin siitä työstä! Ehkä tulevaisuudessa minusta vielä tulee kiinteistövälittäjä, sitähän ei koskaan tiedä. Itse asiassa minua on jo pyydetty valokuvaamaan myyntiin meneviä asuntoja mutta yksinkertaisesti en ole ehtinyt tarttua tilaisuuteen, sillä töitä on niin älyttömän paljon jo nyt ja olen puolet vuodesta pois Suomesta. Arkkitehdiksi olisin ehkä kuitenkin halunnut eniten mutta siitä ajatuksesta luovuin jo varhain sillä se olisi varmaankin minulle liian haastavaa.

Pikkutytöstä asti yksi suurin unelmani oli päästä malliksi ja elättää itseni mallintöillä. Valitettavasti Suomessa harva malli pärjää pelkästään mallina olemisella. Olen kuitenkin supertyytyväinen tähänastiseen malliuraani ja saavutuksiini sillä saralla. Voin siis sanoa, että yksi unelma on toteutunut! Varmaan monen muunkin naisen unelmiin kuuluu perhe. Haluan siis onnistua ihmissuhteissa. Pitää ympärillä ne ihmiset, joita rakastan. Perheellä tarkoitan lähinnä naimisiin menoa, haluan rakastaa parisuhteen toista osapuolta aina ja ikuisesti. Lapsia en halua, en ainakaan moneen vuoteen. En tiedä muuttuuko ajatukset 10 vuoden päästä mutta en ole koskaan ollut lapsi-ihminen, päinvastoin.

Töiden ja parisuhteen lisäksi mielestäni tärkeä asia elämässä on myös terveys. Elämä on arvaamaton ja esimerkiksi vakava sairaus voi yllättää ja muuttaa elämän hetkessä. Haluan pitää huolta omasta terveydestäni tekemällä niitä hyviä valintoja, jotka edesauttavat hyvinvointiani ja pitävät minut kunnossa ja terveenä.

WATCH FROM DANIEL WELLINGTON here

Koodilla nnnnea, saatte -15% kaikista heidän tuotteistaan!

Olen nähnyt paljon maailmaa ja mitä enemmän sitä tulee nähtyä, sitä enemmän on halua nähdä lisää. Matkustaminen on elämän luksusta. Ilta-Sanomat julkaisi minusta jutun tiistaina ja voit lukea sen täältä. Tekstissä sanon, että Maailmaa on pakko nähdä nyt, kun on nuori ja nälkäinen. Uudet kokemukset, kauniit maisemat, ihmeelliset eläimet ja valtameret sykähdyttävät kerta toisensa jälkeen. Näin se on ja välillä mietinkin, että mitenköhän sitä taas selviäisi tai miltä se tuntuisi, jos ei pääsisikään enää jonain päivänä matkustamaan samalla tavalla. Tämän ajatuksen ansiosta jokaista matkaa osaa arvostaa, eikä pidä itsestäänselvyytenä. Yritän joka päivä muistaa sen, ettei elämää tai ylipäänsä mitään asiaa saa pitää itsestäänselvyytenä, ja tästä aiheesta on kyllä äitikin niin paasannut, että ei pitäisi asian unohtua!

Tavotteita ja unelmia pitääkin olla meillä jokaisella ja niitä kannattaa myös uskaltaa lähteä tavoittelemaan <3

 

#2017 #NeaLindberg #Indiedays #Lifestyle #lifie #Omatunelmatjatavoitteet #Personal #unelma #haave #Pohdiskelua #hyvinvointi #terveys #love #rakkaus #omaelämä

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE