Etsi

50 maata 20 vuotiaana!


Otsikkokin jo paljastaa ''50 maata kaksikymppisenä''. En osaa oikein sanoa, että onko se paljon vai vähän, kun maailmassa kuitenkin on niin paljon eri maita ja olen nähnyt ''vasta'' 50. Toisaalta mietin, onko moni minun ikäinen nähnyt maailmaa edes näin paljoa. Osa ei ole nähnyt Suomea pidemmälle ja joku on voinut käydä jo vaikka missä. Ajattelen kuitenkin, että olen nähnyt ja kokenut paljon. Arvostan suuresti jokaista matkaa ja olen edelleen avoin kaikelle uudelle. Mitä enemmän matkustaa sitä enemmän haluaa nähdä lisää uusia paikkoja. Nälkä vain kasvaa... :)

Kun miettii maailmaa niin ne paikat, joissa et ole käynyt, näyttäytyy mielessä vain kuvitelmina, yleensä jopa pelottavina sellaisina. Ette uskokaan kuinka paljon mekin saamme kuulla varoituksia maista ja paikoista, joihin matkustamme, ihmisiltä, jotka eivät ole käyneet paikan päällä! Ennakkoluulot melkein jokaisesta maailman maasta on todella vahvana ihmisten mielissä ja ne ajatukset estävät ihmisiä matkustamasta. Jokaisessa maassa on joskus ryöstetty joku, mutta kun yrittää muistaa laittaa asiat mittasuhteisiin; maassa voi käydä 10 miljoonaa turistia vuodessa ja, jos heistä vaikka 100 ryöstetään niin aika huono tuuri saa olla, että sinä olet siinä ryöstettyjen joukossa. Älä anna pelon ohjata elämääsi liikaa. Varovainen silti saa ja pitääkin olla. Asioita voi selvittää ja riskejä minimoida mutta ei sen takia kannata kotiin jäädä, että jossain voi sattua jotain. Seuraavalla matkallamme suuntaamme kohti Etelä- ja Väli-Amerikkaa, ja siellä sitä sattuu ja tapahtuu kaikenlaista. Silti uskon, että selviämme sieltäkin hyvin ja tuhansia kokemuksia rikkaampina kuten aiemmiltakin matkoilta :)

Tähän postaukseen halusin siis listata kaikki ne maat, joissa olen jo käynyt. Näitä on kyselty jonkun verran, joten tässä tulee listaus:

1. Albania

2. Andorra

3. Australia

4. Espanja

5. Kiina

6. Kosovo

7. Kreikka

8. Kazakhstan

9. Etelä-Afrikka

10. Liettua

11. Filippiinit

12. Hollanti

13. Indonesia

14. Belgia

15. Bosnia-Herzegovina

16. Bulgaria

17. Italia

18. Kroatia

19. Latvia

20. Liechtenstein

21. Itävalta

22. Luxemburg

23. Puola

24. Madagaskar

25. Makedonia

26. Malesia

27. Marokko

28. Meksiko

29. Moldova

30. Monaco

31. Saksa

32. Serbia

33. Slovakia

34. Kuuba

35. Slovenia

36. Sveitsi

37. Montenegro

38. Namibia

39. Ukraina

40. Unkari

41. Norja

42. Portugal

43. Ranska

44. Romania

45. Ruotsi

46. Thaimaa

47. USA

48. Valko-Venäjä

49. Venäjä

50. Viro

Sen voin sanoa, että katson maailmaa aivan erilaisin silmin kuin vielä pari vuotta sitten <3

 

#Travel #traveltheworld #indiedays #NeaLindberg #50maata20Vuotiaana #Lifie #Lifestyle #2017 #inspiration #Finland #elämä #Personal

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE