Etsi

ALMOST HOME


Tämä viikko on melkoinen kaaos aikataulujen suhteen. Paljon tekemistä ja aika ei meinaa riittää tähän kaikkeen. En tiedä miksi tuli sovittua niin paljon asioita tälle viikolle mutta toivotaan, että ensi viikolla helpottaisi. Todella haikea ja outo fiilis olla takaisin kotona ja jättää nuo reissun upeat maisemat taakse. Paljon tuli taas nähtyä ja koettua!

Edellinen postaus olikin kirjoitettu Venetsiasta ja tänään jatketaan siitä. Venetsiassa vietimme siis yhden päivän ja illaksi ajoimme Slovenian pääkaupunkiin Ljubljanaan. Löysin netistä ihanan inspiroivan ravintolan ja näin ollen suuntasimme suoraan sinne. Läppärit kainaloon ja siellähän menikin sitten useampi tunti syödessä ja töitä tehdessä. Käytännössä koko kaupunki jäi näkemättä, kun ajoimme yöksi vielä Itävaltaan Wieniin :D Olimme hotellilla vasta aamuyöllä. Meillä oli vain kuukausi aikaa tällä matkalla ja koska halusimme viettää siitä ajasta mahdollisimman paljon lämpimässä, näihin kylmempiin maihin ei kauheasti aikaa jäänyt :)

Wienissä menimme taas kivaan kahvilaan aamupalalle ja kiertelimme muutaman tunnin keskustassa. Kaupunki oli ehkä hieman tylsä kaiken tällä matkalla näkemämme jälkeen ja jatkoimmekin matkaa vielä samana päivänä Slovakiaan Bratislavaan. Matkaa Wienin ja Bratislavan välillä on vain noin 80km, joten ajoaikaa ei kertynyt kuin noin tunti!

 

#2017 #Venice #Italy #inspiration #Matkustaminen #Venezia #girl #NeaLindberg #Indiedays #Lifie #Lifestyle

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE