Etsi

Milanosta Veronaan


Vietimme maanantain Milanossa ja vielä illalla nukkumaan mennessämme emme tienneet, mihin maahan tai kaupunkiin seuraavana päivänä menisimme. Päätimme siis nukkua yön yli ja katsoa aamulla, että mikä fiilis :) Meillä oli mielessä muutamia vaihtoehtoja kuten Sveitsi, Gardajärvi ja Venetsia.

Aamulla herätessämme päätimme ajaa Sveitsiin ja söimmekin sitten aamupalan Zürichissä. Vietimme kaupungissa vain muutaman tunnin ja jatkoimme matkaamme Liechtensteiniin. Ajoimme autolla korkealle vuorille ja ihailimme syksyisiä maisemia, siis todella kaunista, wau. Paikka oli todella rauhallinen ja niin kaunis, olisi tehnyt mieli jäädä piknikille! Yritin houkutella Tommia maastokävelylle keskelle tuota upeaa metsää mutta ei herra vissiin tällä kertaa lämmennyt ajatukselle :D

Liechtensteinista jatkoimme Alppien läpi takaisin Italiaan, Veronaan. Verona oli todella kaunis kaupunki, siellä olisi ehkä pitänyt yöpyä pari päivää pidempään. Mutta nyt on taas hyvä syy palata takaisin ;)

 

#roadtrip #autollamarokkoon #2017 #inspiration #Indiedays #NeaLindberg #Lichtenstein #Travel #traveltheworld #Liechtenstein

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE