Etsi

Try this outfit


Nämä kuvat napattiin tiistaina aamulla Veronassa ja kuinka sattuikin tuo aurinko näihin kuviin. Olin suunnitellut kuvat edellisenä iltana tässä kohdassa ja aamuaurinko kyllä todella kruunasi nämä kuvat <3

Tämä asu on ollut jo kerran päälläni tällä reissulla ja ajattelin, että en tekisi tästä erikseen postausta mutta Tommi on niin rakastunut tähän asuun, että halusin jakaa tämän myös tänne :) Jospa siis haluatte pukeutua miesten makuun, niin tässä hyvä asu ;) "Yksinkertainen mutta seksikäs"

JACKET FROM VERO MODA* / SHIRT FROM PRIMARK / PANTS FROM ONLY* (House of Brandon) / SHOES FROM ALCOTT

 

#outfit #Indiedays #Travel #traveltheworld #NeaLindberg #inspiration #NewPost #2017 #Italy

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE