Etsi

Venezia a City Of Love


Venetsia, venetsia, venetsia. Miten upean kaunis kaupunki! Minne ikinä katsookin, löytyy aina silmien edestä jotain vanhaa ja kaunista katseltavaa. Kaupunki on kuin maalaus. Kyllä mä ihastuin tähän paikkaan, vaikkakin ihmisiä oli taas aika paljon, joskin huomattavan paljon vähemmän kuin kesäaikaan, jolloin kaupunki on aivan tupaten täynnä turisteja. Erilaisia kaupunkeja on tullut kyllä nähtyä paljon mutta Venetsia oli ihan omanlaisensa. Rakennukset oli kauniita, suloisia pieniä kujia, koristeellisia ja värikkäitä taloja ja paljon. Ja ne kanaalit, joita oli joka puolella.

Meillä kävi loistava tuuri sään suhteen, nimittäin ajaessamme koko kaupunki oli usvan peitossa. Oli niin synkkä ja viileä ilma, että kyllä siinä hetken mietin miten tässä tulee nyt käymään. Olisimme voineet lähteä jatkamaan matkaa mutta päätimme luottaa sääennusteeseen ja odottaa iltapäivään, että aurinko tulisi ja ihme kyllä ennuste piti paikkaansa tunnin tarkkuudella ja saimme nauttia koko loppupäivän upeasta ja lämpimästä säästä!

Italian ruokakulttuuri tunnetaan maailmalla varsin hyvin, varsinkin pizzoista ja pastoista. Minulla oli siis suuret odotukset MUTTA kävikin niin huono tuuri, että taisimme eksyä siihen Venetsian surkeimpaan ravintolaan ja saimme ei niin kovin kaksiset annokset pasta carbonaraa. No eipä se meitä niin haitannut! :)

Näyttää siltä, että en nauti kuvassa olemisesta mutta oikeasti aurinko paistoi pahasti silmiin ja aurinkolasit jäivät autoon, kun aamupäivä oli niin sumuinen :D

Venetsia oli todella mukava kokemus. Illaksi ajoimme Sloveniaan Lubljanaan. Istuimme eräässä ravintolassa myöhäiseen iltaan saakka töitä tehden ja jatkoimme siitä vielä matkaa Itävaltaan Wieniin, johon saavuimme myöhään yöllä. Matkan jatkumisesta sitten lisää seuraavassa postauksessa :)

 

#Venice #Venezia #NeaLindberg #Indiedays #NewPost #Travel #traveltheworld #2017 #Italia #Italy #Lifestyle #lifie #VeneziaaCityOfLove #love

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE