Etsi

Beautiful Milano


Merenrantareitti Monacosta Milanoon oli niin kaunis. Aurinko paistoi ja tunnelma autossa oli hyvin rento. Nämä ovat automatkailun parhaita puolia, kun saat vain olla rauhassa, jutella ja ihailla maisemia, pysähdellä missä mieli tekee. Milanosta, kun lähdimme aamulla niin päätimme ajaa Sveitsiin Zürichiin aamupalalle, lounaalle Liechtensteiniin ja illalliselle Alppien läpi takaisin Italiaan, Veronaan. Kerron tästä päivästä kuitenkin lisää seuraavassa postauksessa.

Milano oli hyvin kaunis, juuri semmoinen mitä siitä puhutaankin. Arvaatte varmaan mitä aion kuitenkin seuraavaksi sanoa :D Ihmisiä/turisteja oli ennätysmäärä, ihan liikaa. Niin paljon ihmisiä en ole nähnyt ikinä missään ja nyt on lokakuu! Tommillekin sanoin ääneen, että ei herranjumala mikä meininki täällä on! Voi vaan kuvitella, että mikä väenpaljous kaupungissa on kesällä. Jos mietteissä siis Milano niin ei kannata yllättyä valtavasta ihmismassasta, mikä keskustassa pyörii.

Kaupunki on kuitenkin suuri, joten siellä on varmasti myös rauhallisempiakin paikkoja mutta tämä Milanon sydän, eli katedraali ja sen ympärillä oleva aukio oli semmoinen shokki meille, että halusin vain napata kuvat ja painua hotellille keräämään itseäni.

Kävimme siis hotellilla pyörähtämässä ja illalla mentiinkin syömään salaatit, jäätelöä ja pyörimään kaupoille. Tällä matkalla on tullut muuten osteltua vaikka ja mitä siistiä. Kysymys siis kuuluu, että haluaisitteko nähdä ostostenesittelyä ? Tätä toivotaan aika ajoin ja nyt olisi hyvä sauma toteuttaa semmoinen :)

 

#2017 #Travel #traveltheworld #Milan #Milano #Italia #Italy #roadtrip #autollamarokkoon #NeaLindberg #Indiedays #inspiration #happy #Lifestyle

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE