Etsi

Two days in Monaco


Ajeltiin Marbellasta Barcelonaan ja sieltä Andorran kautta Monacoon. Monaconhan piti alunperin olla meidän tämän reissun kaukaisin kohde mutta suunnitelmat muuttuivatkin taas hieman ennen matkalle lähtöä, haha :D Ja onneksi muuttuivatkin. Espanja, Portugali ja Marokko olivat mieleenpainuvia, unohtumattomia kokemuksia, varmasti myös reissun kohokohtia! Espanjaan ja Portugaliin palaamme aivan varmasti vielä ja aika todennäköistä on, että palaamme myös Marokkoon jonkun reissun yhteydessä. Ollaan nyt käyty neljässä Afrikan maassa ja jokaisesta ollaan kovasti tykätty, lisää on varmasti tulossa ;)

Monaco oli oikeastaan juuri sellainen paikka kuin odotinkin. Kauniita rakennuksia ja hienoja autoja koko kaupunki täynnä. Sanoinkin Tommille, että paikka on kuin Kuuban vastakohta. Liikennettä ja ihmisiä oli ehkä hieman liikaa omaan makuun mutta todella viihtyisä ja mukava paikka kyllä muuten, ei valittamista. Varmasti tulee käytyä sielläkin vielä uudestaan joskus.

 

#2017 #Travel #traveltheworld #Monaco #Lifestyle #Lifie #autollamarokkoon #NeaLindberg #inspiration #Indiedays

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE