Etsi

Marbella Love at First Sight


Nämä postaukset saattavat nyt tulla vähän missä sattuu järjestyksessä, pahoittelut siitä. Toivottavasti ette mene ihan sekaisin näistä. Ollaan siis tällä hetkellä Monacossa ja huomenna lähdetään taas jatkamaan matkaa kohti Italiaa, Milanoon <3

Sitten tähän itse Marbella -postaukseen. Harmittaa ettei jääty pidemmäksi aikaa, sillä olihan tuolla ihanaa. Käytiin muutamassa kahvilassa ja kaikki osottautui todella hyviksi! Ei voi Marbellasta muuta sanoa, kun että todella ihana ja tunnelmallinen paikka kaikin puolin! Tykästyttiin Tommin kanssa ihan aidosti tuohon kauniiseen kaupungiin ja katsottiin jo asuntojakin sieltä :D Tuo olisi ehdottomasti paikka, jossa me haluaisimme viettää aikaa ja asua osan vuodesta :) Tässähän iskee hirveä muuttokuume...

 

#Travel #traveltheworld #NeaLindberg #Indiedays #life #Lifestyle #Marbella #spain #espanja

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE