Etsi

Gold Favourite


Photo by: Juuli Rönkä


Nämä Juulin kanssa otetut kuvat ennen meidän reissuun lähtemistä tuntuvat aika kaukaisilta vaikka ollaan oltu reissussa vasta reilu pari viikkoa. Pelkkä ajatuskin Suomeen paluusta tuntuu hieman inhottavalta, ihan pelkästään ilmojenkin takia :D Täällä on niin kaunis auringonpaiste joka päivä :) Suomessa on ilmeisesti sataa vettä enemmän kuin laki sallii mutta onneksi sen sateen saa nyt vielä hetkeksi unohtaa. Täällä päin maailmaa ei ole satanut reiluun pariin viikkoon ja toivottavasti ei tule satamaan jatkossakaan. 

KNIT FROM JACQUELINE DE YONG / SKIRT FROM BRAVE SOUL (House of Brandon) / SHOES FROM ZARA

Vaikka tekisi mieli postata tänne blogiin vain kuvia hiekasta ja merestä niin en silti halunnut jättää näitä kuvia liian pitkäksi aikaa odottamaan. Ihastuin niin tohon Brave Soulin hameeseen, että se on ollut päällä myös täällä reissussa parinakin päivänä. Toivottavasti Helsingissä on vielä sellaiset kelit, että sitä voi pitää vaikka pitkän takin kanssa!

Ihanaa maanantaita!

 

#Outfit #Indiedays #Lifie #Lifestyle #NeaLindberg #NewPost #Houseofbrandon #GoldFavourite

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE