Etsi

Moonrise at Sahara


En voi sanoin kuvailla kuinka hieno ilta ja yö meillä oli. Keskellä hiekkadyynejä, täysikuun loisteessa, vain me kaksi. Upea kokemus, upeat maisemat ja upea ilta.

Olimme olleet edellisen yön hiekkadyynien vieressä, Merzougan kylässä, pienessä hotellissa ja koko seuraavan päivän ajelimme ympäri aavikkoa Jeepillämme. Saavuimme hiekkadyyneillä sijaitsevaan leiriin neljän aikaan iltapäivällä, jossa tarkoituksenamme oli yöpyä. Kävelimme dyyneillä ja ihailimme maisemia ja nopeasti tulikin ilta. Kahdeksalta aloitimme illallisen ulkona ja siihen aikaan alkoi myös paljon odotettu auringonlasku. Kun toiselle puolelle taivasta laski aurinko niin toisella puolella alkoi kuu jo nousta.

Lopulta täysikuu nousi ylös niin kirkkaana, että se valaisi taivaan ja dyynit. Niin kaunis näky ja niin mieletön tunnelma. Näissä romanttisissa tunnelmissa söimme neljän ruokalajin illallisen kynttilän valossa, kuun loisteessa valkoviinin kera. Näin romanttista ja täydellistä iltaa emme ole meidän suhteen aikana kokeneet. Olen niin sanaton tuosta illasta <3

 

#Travel #traveltheworld #autollamarokkoon #Marokko #morocco #Indiedays #Lifie #Lifestyle #roadtrip #MoonriseatSaharaDesert #sahara #desert

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE