Etsi

Road trip through Morocco


Niin uskomaton matka tähän saakka, että en olisi ikinä voinut kuvitella mitään tällaista. Lähdettiin Casablancasta ajamaan Marokon läpi kohti Merzougaa, joka sijaitsee lähellä Algerian rajaa. Google Maps ei oikein toimi täällä eikä myöskään navigaattori mutta ei meillä muutakaan ole, joten näillä mennään. Tarkkoja teitä ei nähdä mutta ajoreitti näkyy kuitenkin, joten matkaan uskallettiin lähteä :)

Kartta siis ohjasi meidät todella pienille vuoristoteille ennen kuin matkan puolessa välissä se lakkasi toimimasta kokonaan :D Noin 700km matkalla vastaan tuli yksi huoltoasema, jossa onneksi tankattiin. Muuten olisi polttoainekin loppunut :D Se hyvä puoli Mapsin sekoiluista oli, että päädyimme keskelle erämaata aivan käsittämättömiin maisemiin jollaisia emme ole koskaan nähneet millään automatkallamme missään. Ylitimme 10 jokea, jotka tulvivat teiden yli, ihailimme karua maisemaa ja upeita vuoria, jotka jatkuivat satoja kilometrejä.

Matkan varrella vastaan tuli muutama kylä, joissa ihmiset näyttivät elävän kuin Euroopassa elettiin joskus satoja vuosia sitten. Uskomaton kokemus. Juuri ennen kuin pimeys laskeutui, saavuimme pieneen Merzougan kylään, joka sijaitsee valtavien hiekkadyynien vieressä Saharan aavikolla. Tästä lisää seuraavassa postauksessa <3

 

#traveltheworld #roadtrip #Travel #2017 #autollamarokkoon #morocco #Indiedays #NeaLindberg #Lifie #Lifestyle #Merzouga

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE