Etsi

Match Made in Desert


Marokossa ollaan, aika huikea fiilis. Tämä oli reissun määränpää ja kohokohta ja täällä sitä nyt ollaan. Saavuttiin Casablancaan eilen ja huomenna jatkamme jo matkaa. Seuraavaa kohdetta en viitsi mainita vielä sillä se on aika syrjäisessä paikassa ja nyt on tullut niin paljon viestejä marokkolaisilta mun someen ja tästä syystä kerron seuraavan kohteen varmuuden vuoksi vasta, kun olemme sieltä poistuneet :) 

Tämä asu kuvattiin Portugalissa ja pakko sanoa, että wau! Asu sekä maisemat sopivat suorastaan täydellisesti yhteen. Tykkään usein pitää ulkomailla treenivaatteita arkiasuna, koska ne ovat supermukavat ja tietysti myös hienot. Jotenkin koen Suomessa sen "ei sallituksi" mutta lämpimissä maissa, missä kelit ja maisemat ovat kohdillaan niin treenivaatteet ovat enemmän kuin sallittua :D

TIGHTS FROM ICANIWILL (House of Brandon) / BRA FROM ICANIWILL (House of Brandon)

Tuo asu suorastaan huusi nimeäni, kun näin sen House of Brandonin valikoimassa. Tämmöinen treenivaatehamstraaja kun olen :)

 

#Outfit #sporty #sport #life #Indiedays #Lifestyle #traveltheworld #Travel #autollamarokkoon #spain #espanja #2017 #MatchMadeinDesert

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE