Etsi

Sunny Sunny Portugal


Taisimme juuri rakastua Portugaliin! :) Todella kaunis ja viihtyisä maa, jossa lämpöä riittää. Syyskuu vaihtui juuri lokakuuksi ja silti täällä on 30 astetta lämmintä ja välillä ylikin, aurinko paistaa pilvettömältä taivaalta ja tuntuu kuin olisi keskikesä, vaikka on täälläkin jo lehdet vähän kellastuneet. Viihdymme kyllä erittäin hyvin myös Espanjan puolella, että saa nähdä tulevaisuudessa, että mihin maahan loppujen lopuksi päädytään, jos ulkomaille päästään jonain päivänä muuttamaan :)

@dearbreakfast

Ajoimme  Portugalin läpi pohjoisesta etelään, kolmen kaupungin läpi (Porto, Lissabon, Algarve). Portossa ja Lissabonissa riittää kapeita kujia käveltäväksi ja tunnelmallisia pikkuputiikkeja ja kivoja ravintoloita on vaikka kuinka paljon. Kaupungeissa voisi viettää päiviä ja aina löytyisi jotain uutta. Jos noista kahdesta pitää valita niin Lissabon oli kauniimpi ja kaikin puolin kivempi paikka, joten vahva suositus sille :) Algarve sijaitsee aivan Portugalin eteläosassa ja täällä on todella ihanat maisemat ja rantaviivaa riittää silmänkantamattomiin, useita kilometrejä. Täällä on aika hiljaistakin nyt mutta en sitten tiedä miten on kesällä loma-aikoina. Olen lähes varma, että tänne me palataan vielä! :)

 

#2017 #Travel #traveltheworld #NeaLindberg #Indiedays #Lifie #Lifestyle #Portugal

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE