Etsi

Night In Our Jeep


Viime yö vietettiin näissä maisemissa. Aika upea näky <3 Jeepistä tosiaan tehtiin vain kaksipaikkainen, jotta voisimme nukkua halutessamme muutaman yön myös autossa näillä reissuilla, kun tulee sopivat maisemat mihin halutaan jäädä. Eilen satuttiin ensimmäistä kertaa tällaiseen paikkaan. Viime kesän Pohjois-Norjan reissulla oli niin mukavaa yöpyä luonnon keskellä mutta se teltan pystyttäminen ja purkaminen oli kyllä välillä aika tuskaista! :D

Autosta otettiin takapenkit kokonaan pois ja tilalle tehtiin verhoilusta vanerista tasainen alusta. Nyt meillä on siis auton takaosassa makuuhuone :) Autossa ei ole tarkoitus viettää kuin korkeintaan yksi yö kerrallaan ja seuraavaksi yöksi taas hotelliin. Aikamoista luksusta, kun saa itse päättää herääkö aamulla meren rannalta aaltojen pauhuun vai katsellaanko jollain vuorella auringonlaskua myöhään yöhön <3 Auringonlasku ja leffailta autossa. Täydellistä.

Aamupalaksi syötiin raikkaat smoothie bowlit, kahvia ja itse puristettua appelsiinimehua <3

 

#2017 #Travel #NeaLindberg #traveltheworld #roadtrip #spain #Indiedays #Lifestyle #lifie #happy

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE