Etsi

San Sebastián España


Ihanat kaksi päivää takana täällä San Sebastianissa! Vlogiakin tuli tänään kuvattua, joten tällä viikolla tulee myös videota Youtubeen! Huomenna aamulla olisi aika jatkaa taas matkaa kohti seuraavaa kohdetta. Ajelemme Espanjan pohjoisrannikkoa pitkin todennäköisesti A Corunan kaupunkiin tai siihen lähistölle. Tämä on ensimmäinen kertani Espanjassa ja olen jo ihastunut maahan tai ainakin tähän kaupunkiin! :) Onneksi päätimme jäädä tänne kahdeksi yöksi sillä täällä tosiaan viihtyisi pidempäänkin, kaupunki nimittäin on todella kaunis. Olemme tämän matkan aikana Espanjassa yhteensä noin viikon meno- ja paluumatkalla, ja Portugalissakin olemme muutaman päivän.

Täytyy myös sanoa, että olen rakastunut meidän hotellihuoneeseen! Niin kaunis, tyyliltään juuri semmoinen mitä omaan kotiini haluaisin! Sijaintikin on täydellinen, aivan vanhankaupungin sydämessä <3

Tänään sain myös hankittua instax mini 9 -kameran! Tuon kameran ostin vain omaa matkapäiväkirjaani varten. On kiva, että siellä on myös kuvia, joita voi käsin kosketella :) Haluan, että päiväkirjassa on muistoja, jotka todella ovat paikan päältä, esim. Kuubassa meidät piirrettiin kahvilan terassilla istumassa ja se kuva kantautui vesisateiden ja pienten naarmujen kautta kotiin saakka ja nyt se on päiväkirjassani muistona <3

 

#life #Indiedays #NeaLindberg #Travel #traveltheworld #2017 #SanSebastiánEspaña #LooksAmazing #Lifestyle #Matkustaminen #roadtrip

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE