Etsi

Next Stop - Spain


Terkkuja autosta! Ajelemme tässä juuri Luxemburgista kohti Etelä-Ranskaa ja sieltä Espanjaan, San Sebastianiin. Amsterdamista ollaan kuitenkin selvitty ja voi että miten kiva päivä meillä oli. Vaikka olimmekin vain yhden yön, niin kyllä tärkeimmät tuli kaupungista varmaan nähtyä. Yksi asia jäi ehkä vähän kaivertamaan, sillä kaupungin tunnetuin alue Red Light District syttyy illalla ihan eri valoon ja tämän olisin e h d o t t o m a s t i halunnut nähdä! Meidän piti kuitenkin palata alkuillasta hotellille tekemään pakollisia työjuttuja mutta ei se mitään. Ainakin on yksi syy palata takaisin Amsterdamiin :D

Saavuimme siis hyvissä ajoin hotellille ja lähdimme samantien kaupungille syömään ja kiertelemään paikkoja. Himoshoppaajana olin ihan ällikällä lyöty, kun pääsin ensimmäistä kertaa Primarkiin. Tällä kertaa sanoin Tommille, että nyt saattaa kestää, "mitä jos menisit tuohon Starbucksiin". Onneksi Tommi nauttii kahvilassa istumisesta ja kännykällä surffailusta, joten tämä oli hänelle luksusta <3

Shoppailusta tuli myös mieleen, että tässä on taas yksi hyvä puoli autolla matkustelussa, kun voi shoppailla rauhassa ilman, että tarvitsee miettiä paljonko matkalaukkuun mahtuu ja minkä verran se saa lentokentällä painaa. Lennoilla täytyy aina miettiä matkalaukkuja ja pahimmassa tapauksessa joutuu jättämään jotain pois, jotta saa uutta mahtumaan.

Mutta nyt suuntaamme kohti lämpöä ja Espanjaa. Palaamme siis pian toisenlaisista maisemista :)

 

#travel #NeaLindberg #Lifie #Lifestyle #2017 #NewPost #Amsterdam

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE