Etsi

We are on our way!


Photo: Juuli Rönkä

Tällä viikolla saatiin taas paljon töitä tehtyä ja kavereitakin tuli enemmän nähtyä. Nähtiin Essin kanssa keskiviikkona oikein ajan kanssa. Lounas muuttuikin koko päivän treffailuksi. Kierreltiin pitkin keskustan kahviloita ja naurettiin niin, että vedet valui silmistä. Mieletön päivä <3 

Kaikkeen löytyi siis aikaa ja mikä parasta, saimme torstaina kuulla, että Jeeppi on noudettavissa ja valmiina odottamassa reissuun :) Nyt voi siis vihdoinkin sanoa, että tienpäällä ollaan kovaa vauhtia menossa Amsterdamiin! Voi että tätä päivää on kuulkaas odotettu. Kannattaa muuten seurata matkaa mun snäpissä, lindben :)

 JACKET FROM LOAVIES / JEANS FROM ZARA / SHIRT FROM CALLIOPE

/ BELT FROM H&M 

Niin siistejä juttuja luvassa tällä reissulla, joten pysykäähän kuulolla <3 Seuraavassa postauksessa kuullaan taas lisää!

 

#Indiedays #NeaLindberg #2017 #outfit #Travel #Lifestyle #Weareonourway

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE