Etsi

Looks Amazing


Photo: Juuli Rönkä

Käytiin Juulin kanssa viime viikolla kuvailemassa ja jestas mitä kuvia saatiinkaan. Tuo asuyhdistelmä on vaan niin täydellinen! Ostin nuo housut Zaran alennusmyynneistä, ja jos nuo olisi aikaisemmin tullut kesällä vastaan niin mun päällä ei olisi muita housuja näkynytkään :D haha.

Tuosta keltaisesta Noisy Mayn neuleesta tuli myös Snapin (lindben) puolella paljon kysymyksiä, enkä yhtään ihmettele! Todella kaunis leikkaus ja ihanat hihat. Mielestäni tuo väri tekee neuleesta todella elegantin ja täydellisen näille syksyisille ilmoille!

SHIRT FROM NOISY MAY (House of Brandon) / PANTS FROM ZARA

 

#Outfit #Indiedays #NeaLindberg #2017 #LooksAmazing #yellow #gold #life #Lifestyle

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE