Etsi

Weekend


Aloitimme lauantai-aamun Fazerin tehtaan kahvilassa. Tämä kahvila oli oikea ''löydös''! Niin hyvää aamupalaa, että piti käydä ihan kahteen kertaan :D Kävimme Essin kanssa viime viikolla ja otin nyt saman kuin viimeksi eli vuohenjuusto-mustikka -leivän ja chia-puuron. Launtaisin heillä on hyvä brunssi, Tommi otti sen ja oli kuulemma hyvää :)

Aamupalalta jatkettiin keskustaan ottamaan nämä kuvat. Kävi taas melkoinen tuuri, kun auringonpaiste muuttuikin rakeiseksi rankkasateeksi heti, kun saimme kuvat otettua ja pääsimme autolle. Ei ole kyllä bloggaajan elämä helppoa Suomessa, kun kelit on mitä on suurimman osan vuodesta ja muutenkaan hienoja kuvauspaikkoja ei liikaa löydy :/

SHIRT FROM BULL & BEAR / JACKET FROM VEROMODA / JEANS FROM ONLY / BELT FROM H&M

Kuvien ottamisen jälkeen ajeltiin Lauttasaareen tapaamaan Tommin veljenpoikaa, joka oli käymässä Pääkaupunkiseudulla ja siitä sitten jatkettiin kohti päivän kohokohtaa ;) eli Jätkäsaarta ja Verkkokauppaa. Käytiin hakemassa mulle uusi MacBook Pro. Nyt on 15 tuumainen näyttö, muistia ja suorituskykyä enemmän kuin tuossa meidän vuosi sitten hankitussa. Nyt pitäisi onnistua kuvien ja videon muokkaukset entistä helpommin!

Kone pääsee ensi viikolla tositoimiin, kun nyt vihdoin ja viimein pääsemme tälle kauan odotetulle matkalle. Ollaan oltu kotona nyt kuusi viikkoa ja se tuntuu kyllä yllättävän pitkältä ajalta. Viimeksi ollaan oltu näin pitkä aika ilman minkäänlaista ulkomaanmatkaa joskus viime syksynä :D

Ihanaa sunnuntaita kaikille!

 

#Outfit #Indiedays #NeaLindberg #Sunday #2017 #life #Lifestyle

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE