Etsi

Pannukeksi ilman sokeria ja gluteenia


Toiveisiini on vastattu! Löysin nimittäin Suomalaisesta Kirjakaupasta ihan huikean reseptikirjan (Kiitos hyvää! Virpi Mikkonen). Kaikki reseptit ovat sokerittomia sekä gluteenittomia ja varmasti myös hyviä! Ostin kirjan ihan senkin takia, että pääsen teille jakamaan näitä superhelppoja ja herkullisia reseptejä :) Ainakin tämä pannukeksi onnistui minulta ja Sallalta paremmin kuin hyvin :D

''Tämä herkku, amerikkalaisittain skillet cookie, on parasta nautittuna jäätelön kera suoraan pannulta lusikoituna!''

Vadelmasuklaa pannukeksi - tähän tarvitset:

1dl kookosöljyä (sulana)

0,5dl kookossokeria

2 luomukananmunan valkuaista

1tl vaniljauutetta

3dl mantelijauhoja (tai puolet kaurajauhoja)

0,5 tl leivinjauhetta

ripaus merisuolaa

0,5 dl murennettua raakasuklaata

0,5 dl vadelmia (tuoreita tai pakastettuja)

Laita uuni lämpiämään 175 asteeseen. Vatkaa kulhossa sula kookosöljy, kookossokeri ja valkuaiset. Lisää vaniljauute. Sen jälkeen lisää jauhot, leivinjauhe, suola ja sekoita. Öljyä pannu huolellisesti. Lusikoi taikina pannulle. Painele taikinan pinnalle murennettu suklaa ja vadelmat. Paista uunissa n. 20 minuuttia ja anna lopuksi jäähtyä noin vartin :) Helppoa!

Vadelmainen pikajäätelö - tähän tarvitset:

3 rkl kookosmaitoa

2 pakastettua banaania

1,5 dl pakastettuja vadelmia

1 tl vaniljauutetta

Lusikoi jääkaapissa säilytetyn kookosmaidon muodostamaa paksua valkoista massaa tehosekoittimeen. Lisää pakastetut baananit pieninä paloina. Lisää vadelmat ja vanilja-uute. Sekoita paksuksi, pehmismäiseksi seokseksi. Voi tarjoilla heti :)

Nyt ei muuta kuin leipomaan!

 

#Food #herkku #jälkiruoka #sokeriton #Herkkuilmansokeriajagluteenia #Pannukeksi #Indiedays #Lifie #NeaLindberg #2017

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE