Etsi

Menenkö opiskelemaan ? Mitä teen ?


Tajusin juuri, että en ole täällä blogissa tai missään muuallakaan oikein puhunut tämän vuoden suunnitelmistani. Mitä teen, kun pidän välivuotta ja miksi ?

Haluan keskittyä tähän mitä nyt teen eli matkustamiseen, blogiin, Youtubeen, ylipäänsä somehommiin ja muihin töihini, jotka ovat tällä hetkellä juuri sitä mitä haluan! Työhöni kuuluu paljon erilaista hommaa. Nettisivujen suunnittelua ja päivittämistä parille eri yritykselle, uutiskirjeitä, bannereita, somea, mallina olemista ja paljon muuta pientä näihin liittyvää. Olen nyt päässyt mukaan näinkin isoon projektiin kuin kuntokeskuksen avaaminen. Vantaan Tammistoon siis avataan vuoden vaihteessa suuri täydenpalvelun kuntokeskus ja sain kunnian suunnitella tälle keskukselle omat nettisivut, sekä saan olla mukana myös salin sisustuksessa ja laitteiden värejä valittaessa. Olen todella iloinen, että saan niin paljon luottoa, että pääsin suunnittelemaan yritykselle omat nettisivut ja olla muissakin suunnitteluissa mukana! Olen tästä toimeksiannosta erityisen innoissani jo ihan senkin takia, että tulen varmasti treenaamaan siellä itsekin! Kerron tästä projekstista myöhemin lisää, kun kuntokeskuksen ennakkomarkkinointi virallisesti alkaa ja asia julkistetaan.

Rakastan tätä mitä teen ja rakastan ylipäänsä työntekoa, varsinkin näin miten saan asioita hoitaa. Voin olla ulkomailla tai missä tahansa vuorenhuipulla, kunhan netti toimii. En olisi koskaan uskonut, että saan tämmöisen mahdollisuuden elämässäni. Olemme Tommin kanssa aika onnekkaita, että meillä molemmilla on niin samanlaiset mielenkiinnon kohteet, molemmat haluavat elämältä samaa, autamme toisiamme, täydennämme toisiamme ja teemme töitä sen eteen, että saisimme lähivuosina muuttaa kokonaan tai ainakin osaksi vuotta ulkomaille <3 En voisi parempaa toivoa!

KNIT FROM JACQUELINE DE YONG* (House of Brandon) / JEANS FROM LEVI'S / SHOES FROM H&M / BELT FROM H&M / JACKET FROM VERO MODA*

Vastaus otsikon kysymykseen: Tällä hetkellä en siis mieti laisinkaan opiskeluita, enkä edes halua miettiä. Olen juuri valmistunut koulusta ja nyt haluan keskittyä vain ja ainoastaan tähän mitä teen ja tietysti matkustella niin paljon kun vain voi. Olen kyllä niin innoissani kaikesta tulevasta!

Omilla valinnoilla voi vaikuttaa todella paljon siihen millaista omasta elämästä tulee. Tarttukaa siis rohkeasti tilaisuuksiin, joita elämä tuo tullessaan ja uskaltakaa tavoitella unelmianne! <3 Ihanaa tiistaita! Xx

 

#2017 #Personal #Indiedays #opiskelu #elämä #Lifie #life #MenenköopiskelemaanMitäteen

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE