Etsi

Tämän viikon 10 parasta asiaa!


Syksy on aina todella kiireistä aikaa ja juuri nyt töitä piisaa enemmän kuin laki sallii :D Toisaalta minua tämä ei haittaa yhtään. Tykkään kiireisestä arjesta, vaikka se ehkä välillä stressaavaa onkin mutta niin kauan kun saan hoidettua liikunnan ja unen töideni ympärille niin olen fine :)

Tällä hetkellä olen aika väsynyt ja vähän kipeäkin mutta olen kuitenkin saanut kaiken tämän energian ja motivaation matkustamisesta ja muista elämän pienistä asioista. Idea tähän postaukseen tuli, kun mietiskelin taas näitä elämän hyviä asioita ja tässä olisi nyt muutama asia, joista olen tullut todella iloiseksi tämän viikon aikana:

Reissun suunnittelu: Aikaisemmassa postauksessa kerroinkin meidän tulevasta matkasta, johon toivon mukaan pääsemme lähtemään mahdollisimman pian! On niin ihana suunnitella reittejä, kaupunkeja, maita ja nähtävyyksiä, missä tullaan käymään♥

Uudet matkalaukut: Saimme Tommin kanssa Superdryltä lahjaksi uudet hienot matkalaukut. Molemmille samanlaiset mutta eri väriset, isot laukut ja lentolaukut. Match made in heaven :D

Kodin siivous: Kotona ollessa tulee tehtyä melkein koko ajan töitä ja jos ei töitä, niin sitten ollaankin menossa taas johonkin. Kodin kunnollinen siivous on siis jäänyt odottamaan ''sopivaa'' hetkeä ja tänään sitten järjestin sen hetken :)

Ystävä: Olen nähnyt Sallaa muutamana päivänä. Meiltä on helppo lähteä käväsemään Sallalla, kun asutaan 200m päästä toisistamme. Todella rentouttavaa päästä tietokoneelta pois ja mennä pariksi tunniksi käymään kahvilla, jutella niitä näitä, käydä yhdessä kävelyllä ja muutenkin vain olla ♥

Suklaa ja hyvä kahvi: Tähän viikkoon on mahtunut pari patukkaa suklaata ja muutama kuppi kahvia. Tämä on ollut kyllä suuri nautinto!

Treenit: Salitreenit ovat niitä hetkiä, kun pääsen omiin ajatuksiin ja nauttimaan hyvästä treenistä.

Sauna: Parasta! Käymme saunassa todella usein, lähes päivittäin.

Uudet vaatteet: Käytiin Sallan kanssa Jumbossa ja meidän piti käydä hakemassa vain kahvit mutta eksyimme jostain syystä kauppoihin ja sieltä löytyikin todella kivoja juttuja ja ihan huippuedullisesti :)!

Kuvat: Käytiin eilen Sallan kanssa ottamassa meidän lähipellolla nämä tämän postauksen kuvat ja olen kuvista enemmän kuin iloinen :)§§ Jotenkin niin erilaisia mutta niin supersiistejä.

Kylmälaukku autoon: Tämän listan voisi lopettaa näinkin hauskalla jutulla kuin kylmälaukku. En edes vitsaile, olin älyttömän iloinen kun ostimme Clas Ohlssonilta kylmälaukun autoon tuleville reissuille. Laukku tulee olemaan kyllä kovassa käytössä :) Olisi pitänyt hankkia se jo alkukesästä tai paremminkin viime kesänä. Alkuperäinen hinta oli 50€ ja alennuksen jälkeen hintaa jäikin vain 25€! Olen hehkuttanut tätä varmasti jokaiselle tutulleni ;D Viikon paras löydös, haha.

 

#Indiedays #NeaLindberg #2017 #Lifie #Lifestyle #happy #happiness #life #girl #Hyviäasioita #Tämänviikon9parastaasiaa

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE