Etsi

Next Destination ?


Kävin tänään keskustassa hoitamassa asioita tulevaan reissuun liittyen ja ensi viikolla pitäisi päästä matkaan ellei tule mitään yllätyksiä. Tuskin maltan odottaa! Tällä reissulla tarkoitus on ajaa ensin Turkuun ja siitä laivalla yön yli Tukholmaan ja siitä jatkamme heti aamulla suoraan Amsterdamiin. Aika pitkä matka ensimmäiseksi viralliseksi ajopäiväksi (Tukholma-Amsterdam) mutta saadaanpa matka heti kunnolla käyntiin! :D Videota en siis turhaan tuosta päivästä tee, sillä se päivä tulee olemaan aika lailla autossa istumista. 

Amsterdamista jatketaan parin päivän jälkeen Ranskan läpi Espanjan pohjoisrannikolla sijaitsevaan San Sebastianiin. Sieltä jatketaan Portugalin Portoon ja siitä sitten koko maan läpi Algarveen, josta siirrymme Gibraltarin lähellä olevaan pieneen Algeciraksen kaupunkiin, josta autolautta Marokkoon lähtee. Siis ihan älyttömän jännittävää!

Marokossa käydään ainakin Marrakechissa, Casablancassa ja varmaan monessa muussakin paikassa. Takaisin tullessa kierrellään vähän Espanjassa ja sieltä sitten Andorran kautta Monacoon, Milanoon ja Venetsiaan. Voi että <3 Tarkkaa aikataulua ei ole mutta olemme matkalla varmaankin kolmisen viikkoa. Tässä on muuten tajunnut, että kuinka pieni tämä maailma on. Juuri olimme autolla lähes Kiinan rajalla ja nyt ajetaan Afrikkaan. Käytännössä kaikki maailman kolkat on automatkan päässä :)

 Niin siistiä ja toivon mukaan meitä odottaa vielä kesä! Johan täällä Suomessa ollaan taas oltukin kuukausi :) Reissuun lähtö vähän venyy aiotusta, kun odotamme edelleen uutta autoamme mutta toivottavasti se olisi ensi viikolla valmiina noudettavaksi. Odotan kovasti, että pääsen taas kuvailemaan matkavideoita, niitä kun ei hetkeen ole taas tullut mutta nyt tulee! 

SHIRT FROM MANGO / JEANS FROM ZARA / BAG FROM MANGO / SHOES FROM BERSHKA / SUNGLASSES FROM RAY BAN

 

#2017 #Lifestyle #Outfit #NeaLindberg #Indiedays #WhiteDenim #Lifie #Travel #NextDestination

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE