Etsi

Healthinki


Tämä päivä alkoi kunnon luksuksella! Suuntasimme nimittäin Sallan kanssa aamulla (eri Salla, kuin viime postauksessa) todella suosittuun Healthinki terveyskahvilaan. Söimme molemmat aamupalasetin, johon kuului yksi avokadoleipä, smoothie, erikoiskahvi ja vihannes-shotti. Listalta siis löytyy kaikkea raikasta aina smoothie bowleista raakakakkuihin, avokadoleipiin ja lounaskulhoon.

Olen jo piiiitkään halunnut käydä tässä paljon puhutussa kahvilassa mutta jotenkin täällä ei siltikään ollu tultu käytyä hehe.... Harmi, sillä paikka oli ihana! Kahvila sijaitsee Punavuoressa vanhan Tori -ravintolan tiloissa. Vei ainakin minun sydämen mennessään ja voin lämpimästi suosittella tätä sympaattista kahvilaa :)

 

#healthy #Food #Indiedays #NeaLindberg #Healthinki #Lifie #Lifestyle #avokadoleipä #Aamupala #breakfast #2017

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE