Etsi

Denim With Denim


Se olisi taas maanantai ja uusi viikko alkaa! Tällä viikolla onkin luvassa paljon kivoja juttuja ja tapaamisia Helsingissä ja Tampereella. Viikonloppu meni aika rennosti. Lauantaina kävimme Tommin kanssa ravintolassa ja sen jälkeen katsottiin kotona leffaa yömyöhään. Sunnuntaina nukuttiin piiiitkään :) Oli jotenkin todella ihanaa käydä yhdessä syömässä pitkästä aikaa.

Ennen kävimme ravintolassa syömässä useita kertoja viikossa ja leffassakin kävimme viikoittain kerran tai kaksi ja se oli osa normaalia arkea mutta nykyään emme halua käyttää niin paljoa rahaa ravintoloihin ja leffassa käymisiin koska, noh MATKUSTAMINEN. Hahah :D Se on kyllä jännä miten paljon leffat ja ulkona syömiset vievät rahaa ihan huomaamatta... ennen matkustelua meillä meni pelkästään leffassa käyntiin ja ulkona syömiseen useita satoja euroja kuukaudessa. Mielummin käytämme sen rahan matkusteluun <3

Sitten tähän asuun! Nyt on kyllä pakko hehkuttaa tuota farkkutakkia! Päätin nimittäin ihan villiksi heittäytyä ja pukeutua kokofarkkuun. Olen nähnyt paljon vähän normaalia pidempiä farkkutakkeja ja olen niitäkin ihastellut mutta, kun tämä sääriin asti ulottuva farkkutakki eksyi silmilleni niin en voinut olla rakastumatta! Niin supermakee <3 Etenkin, kun syksy alkaa niin odotan innolla, että pääsen yhdistelemään tuota vaatetta muihinkin asuihin.

Olen hamstrannut vaatekaappiini aika paljon näitä mom jeanseja, kuten olettekin ehkä saattaneet huomata :D Onlylta löytyi taas yhdet uudet lisää mutta tällä kertaa aion itse niitä vähän tuunata. Olen nimittäin etsinyt revittyjä mom jeanseja mutta koska niitä täydellisiä ei ole sattunut löytymään niin täytyy itse ruveta hommiin :) Kiinnostaisiko teitä nähdä postaus, miten tuunaan nuo farkut ? Kertokaa kommenteissa :)

Niin ja pienenä vinkkinä, House of Brandonilla alkoi eilen YSTÄVÄMYYNNIT ja siellä on paljon syksyn uutuuksia alennettuun hintaan. Kannattaa käydä katsomassa ja hyödyntämmä tarjoukset :)

Mitä mieltä olette ? Oliko liikaa farkkua ?

Shirt / Macy's

Denim Jacket / Calvin Klein Jeans (House of Brandon)

Jeans / Only

Shoes / Bershka

Bag / NA-KD

 

#2017 #Indiedays #Lifie #NeaLindberg #DenimWithDenim #Outfit #Farkku

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE