Etsi

Vinkkejä hyvään oloon!


Kesä on lopuillaan ja kohta alkaa taas vuoden harmain, pimein ja sateisin aika. Siispä ajattelin, että nyt olisi hyvä antaa vinkkejä hyvään oloon. Ei anneta kesän loppumisen masentaa, sillä syksykin on ihanaa aikaa :)

1. Puhuminen - On tärkeää ja se yleensä helpottaa oloa. Älä siis pidä murheitasi itselläsi vaan jaa ne sinulle tärkeän ja läheisen ihmisen kanssa.

2. Aamupala - Piristä itseäsi arkiaamuna jollakin vähän erityisemmällä aamupalaherkulla. Vapaapäivänä brunssi jossain ihanassa ravintolassa tuo mukavaa pientä luksusta elämään :)

3. Uskalla sanoa ''ei'' - Muista, että on sallittua sanoa ‘Ei’, jos sinusta tuntuu, että sinulla on liikaa asioita meneillään. Olen itse todella huono kieltäytymään, enkä halua pahoittaa kenenkään mieltä. Olen kuitenkin ymmärtänyt, että on täysin OK, että kaikkeen ei aika vain yksinkertaisesti riitä.

4. Yritä ajatella positiivisia asioita - Käännä suupielet ylöspäin ja työnnä negatiiviset ajatukset sivuun keskittyen positiivisiin asioihin. Sitä joskus unohtaa elämän hyvät asiat :)

5. Liikunta - Auttaa aina! Käsittelen tunteitani ja ajatuksiani, kun treenaan. Esim. juoksumatolla tai lenkkipolulla on hyvää aikaa pohdiskella elämää.

6. Hyvä ruoka - Terveellinen ruoka ja liikunta tekevät hyvää ja saavat sinut voimaan hyvin.

7. Päiväunet - Ovat täydellinen rentoutushetki keskellä päivää, jos siihen vain on joskus mahdollisuus. Pienet torkut tekevät joskus todella hyvää!

8. Oma aika - Pyhitä yksi päivä itsellesi. Rentoudu, tee kasvonaamio ja tee vain niitä asioita, joista todella pidät, tai älä tee mitään, jos siltä tuntuu! :)

9. Kahvilaan ystävien kanssa - Järjestä treffit johonkin ihanaan kahvilaan.

10. Kävely/juoksulenkki luonnossa - Ihan parasta! Kauniissa maisemissa mieli lepää ja saa olla ihan omissa ajatuksissa.

11. Tee-/kahvihetki - Pidä arkipäivän keskellä pieni tauko nautiskellen jotakin aivan erityisen hyvää teetä tai kahvia. Tämä muuten rentouttaa <3

Clothes / House of Brandon

Headphones / Sudio

 

#2017 #Vinkkejähyväänoloon #NeaLindberg #NewPost #Indiedays #Lifie #hyvinvointi #Personal

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE