Etsi

Snapshots From Porvoo - Brunch


Viikko on mennyt taas ihan huomaamatta! Niin paljon mukavia juttuja, tekemistä ja ehdottomasti viikon kohokohta oli Miisan kanssa aamupala Porvoossa! Aurinko paistoi aikaisin aamulla eikä seurastakaan voinut valittaa. Tänä kesänä olen viettänyt eniten aikaa Miisan kanssa. Olin jopa unohtanut, että Miisa lähtee sunnuntaina takaisin Jenkkeihin. Todella haikea tunne mutta tälläistä se elämä on. Ihailen suuresti tuota rohkeutta lähteä Jenkkeihin opiskelemaan ja vielä niin pitkäksi aikaa!

Kävimme aamupalalla tunnelmallisessa Café Rongossa. Tuollainen aamupala tuntuu luksukselta normaalin puuron, marjojen ja kananmunan jälkeen... Pientä vaihtelua normiarkeeni :D

 

#Porvoo #2017 #Summer #brunch #Brunssi #PorvooSnapshotsBrunch

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE