Etsi

Beautiful Sunshine


Terkkuja huoltoasemalta! :D haha! Ajelemme tällä hetkellä kohti Pietaria tällaista reittiä, jossa ei ole yhtään oikeaa kaupunkia koko lähes 2000km matkan varrella :D Meillä menee pari päivää siis lähes erämaassa mutta ei se mitään! :) Tämä on kyllä niin erilainen maailma verrattuna suuriin kaupunkeihin kuten Moskova tai vaikka Astana. Tämä on kuin aikamatka pitkälle menneisyyteen.

Pysähdyimme nyt syömään jotain pientä ja hoitamaan muutamat pakolliset työjutut. Täytyy taas sanoa, että upea reissu takana. Kotiin saavumme tiistaina eli matkaa on jäljellä vielä muutama päivä, ja niistä kaksi vietämme suuressa ja kauniissa Pietarissa.

Nyt jatkamme taas matkaa! Ihanaa lauantaita 💋

 

#2017 #russia #Indiedays #roadtrip #Lifie #NewPost #NeaLindberg #BeautifulSunshine #Travel #Venäjä

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE