Etsi

Kazakstan - Astana


Täällä sitä nyt ollaan, Kazakstanissa! Saavuimme Astanaan eilen ja kaupunki oli meidän tämän matkan niin sanottu päämäärä ja tästä alkaakin sitten kotimatka. Kotimatkalla meillä on poikkeuksellisesti pidempi reitti kuin tulomatkalla, joten tässä menee vielä noin viikon verran ennen kuin päästään Suomeen saakka :) Jotenkin turhauttava ajatus lähteä ajamaan takaisin kotiin, kun näin pitkälle ollaan tultu. Tästä olisi niin mukava vaan jatkaa pidemmälle uusiin maihin ja kaupunkeihin. Tosin tuleehan niitä uusia kaupunkeja vastaan paluumatkallakin :) Täällä tarvitsisi ainakin pari kuukautta, vähintäänkin yhden kuukauden aikaa kiertämiseen, jotta olisi tarpeeksi aikaa pysähdellä ja jäädä pariksi yöksi eri kaupunkeihin.

Astana (Kazakstanin pääkaupunki) on kyllä mielenkiintoinen paikka. Jos kuvailen kaupunkia lyhyesti niin täällä on erittäin edullista, kaupunki on moderni, valtavan kokoinen ja täynnä uusia hienoja rakennuksia. Paljon upeita ravintoloita ja kahviloita. Tykkään.

Shirt / Bershka

 

#Kazakstan #roadtrip #Indiedays #Lifie #Travel #2017 #Astana

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE