Etsi

Red Hot Kazan


Asukuvia Venäjältä! Ostin Moskovan H&M:stä tämän mielettömän kauniin paidan (jo toinen löytö H&M:ltä lyhyen ajan sisään)! En olisi tälläkään kertaa eksynyt koko kauppaan ellei paita olisi ollut niin kauniisti esillä näyteikkunassa. Kaupoista puheen ollen, aivan Punaisen torin vieressä sijaitseva kauppakeskus oli mieletön! Jokaisen himoshoppaajan unelma! Jos siis eksytte joskus Moskovaan, varatkaa shoppailurahaa ;)

Olemme nyt ajaneet noin 2500 kilometriä ja vielä olisi edessä peräti 5500km. Ajamista tällä reissulla tulee siis todella paljon. Saavuimme eilen illalla todella kauniiseen kaupunkiin, Kazaniin, jossa meidän piti olla hyvissä ajoin päivällä mutta Venäjän liikenne yllätti meidät totaalisesti. Paljon kilometrien pituisia ruuhkia ja valitettavan paljon liikenneonnettomuuksia, jotka hidastivat matkan tekoa. Täällä tieliikenne on hurjan pelottava ja se näkyy myös Venäjän liikenneonnettomuuksien tilastoissa... Kun olimme päässeet Moskovasta noin 500 kilometrin päähän niin liikenne alkoi selkeästi rauhoittumaan. Toivotaan, että tilanne jatkuu tällaisena.

Aikataulut siis hieman pettivät ja emme ehtineet illalla kierrellä Kazanin keskustassa kuin hetken. Heräsimme tänään aamulla noin 7 aikaan ja päätimme, että menemme vielä katselemaan kaupungin nähtävyyksiä, niin kaunis kaupunki on. Kazan on sen verran syrjässä, että aika harvalla sinne on varmaan mitään asiaa mutta, jos nyt sattumalta olet lähdössä esimerkiksi autoilemaan Venäjälle niin kannattaa ehdottomasti käydä tutustumassa paikkaan :)

Shirt / H&M

Skirt / Pieces

Shoes / H&M

Bag / Forever 21

Sunglasses / Ray Ban

 

#russia #Outfit #Indiedays #Lifie #NeaLindberg #2017 #TheRedShirt #RedHotKazan #Kazan #Venäjä #roadtrip

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE