Etsi

Home Decor - Uutta olohuoneessa!


Paljon voi yksi jakkara ja taulut saada aikaiseksi. Löysin nimittäin mökiltä ihan täydellisen jakkaran olohuoneeseemme (aion ehkä hioa ja maalata valkoiseksi)! Pyysin äitiä lahjoittamaan sen meille kotiin ja voi kuinka hyvä löydös olikin. Se on koristanut olohuonettamme hurjasti ja tuottaa minulle paljon iloa päivittäin. Onneksi sain taas potkua tähän sisutukseen, nimittäin nyt asunto alkaa jo näyttää asunnolta :D

PÖLLÖ / TEKSTI

Meillä oli olohuoneessa ''tyhjä'' tila, enkä oikein tiennyt mitä siihen keksisin mutta jakkaran löydettyä, tiesin heti, mihin se kuuluu. Pari taulua ja kasvi. Taulut hankin tutusta ja turvallisesta Desenio nimisestä verkkokaupasta. Tässä ''projektissa'' meni eniten aikaa taulujen valinnassa, sillä valikoima on jättiläismäisen suuri, että meinasi iskeä valinnan vaikeus :) Mietin ennen taulujen tilausta, että onko typerää laittaa taulut lattialle mutta ei tosiaankaan ollut! Sopii yhtä hyvin lattialle kuin seinällekkin. Vai mitäs mieltä olette ?

Koodilla: NEALINDBERG25 saatte Desenion valikoimasta -25% alennuksen. Tarjous on voimassa 17.8 asti :)

KUKKA / SEEPRA

Täytyy muuten hehkuttaa tuota loistokeksintöä! Jos ei halua ''pilata'' seiniä poraamalla reikiä niihin, niin ostaa pelkät julisteet ja klipsit. Loistava keksintö!

 

#Asunto #Indiedays #NeaLindberg #2017 #Lifie #uuttaolohuoneessa

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE