Etsi

This Outfit


Huh! Kylläpäs eilinen ja tämä päivä oli kiva! Menin eilen illalla Miisalle yöksi Miisan töiden jälkeen, syötiin itse tehdyt hampparit ja sen jälkeen mentiin hetkeksi paljuun. Rupateltiin vielä sängyssäkin melkein kahteen asti yöllä :o

Tänään heräsimme ihanaan auringonpaisteeseen ja päivän agendana oli mennä syömään lounasta Skiffer Liuskaluotoon ja oli muuten älyttömän hyvää! Suosittelen lämpimästi. Lounaan jälkeen menimme Linnanmäelle kuvaamaan Miisalle hattarakuvaa ja minulle nämä asukuvat! Täytyy taas sanoa, että olen totaalisen ihastunut tähän asukokonaisuuteen! Niin rento mutta supertyylikäs! I H A N A.

Tämän asun kruunaan ehdottomasti nuo uudet kenkäni! Rakastan korkokenkiä. Ennen ei tullut muita edes pidettyä :D Ne saavat asun, kuin asun näyttämään aina todella tyylikkäältä. Viimeisin löytöni aleista oli juuri nuo mustat kengät, jotka vahingossa bongasin H&M:stä, kun äiti halusi käydä kaupoilla. Kiitos siis äitin! Näitä on nyt tullut pidettyä lähes päivittäin ja ylivoimaiset suosikkini <3

Jacket / XX-XY Junkyard

Dress / Noisy May

Shoes / H&M

Bag / Forever21

Sunglasses / Ray Ban (House of Brandon)

 

#Outfit #NeaLindberg #Indiedays #Lifie #ThisOutfit #2017 #summer

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE