Etsi

Rasvanpolttotreeni


Porrastreenit ja ylipäätänsä kaikki ulkona treenaaminen tuo treeniin ihan uudenlaisen motivaation.

Sykkeen vaihtelut nopeasta hitaaseen polttaa rasvaa, joten porrastreeni on älyttömän tehokas siihen! Kesä, aurinko ja treeni = Täydellinen combo. Tämä porrastreeni kehittää myös sopivasti pakaralihasta, joten tässä on hyvä keino saada pyöreä peppu! :) Yhdessä kaverin kanssa saatte toisistanne voimaa! Ei muuta kuin kaveri kainaloon ja treenaamaan :*

MUISTA ENNEN TREENAAMISTA! Lämmittele hölkkäämällä niin että lihakset lämpenee. Treenissä on tarkoitus pitää mahdollisimman lyhyet tauot, eli noin puolen minuutin tauko ja seuraava liike vaihtuu. Toista harjoitus kaksi kertaa.

Ihanaa treeniä! Muistakaa juoda paljon vettä!

1. Spurtteja - juoksua ylös (niin kovaa kuin jaksat) ja hölkäten alas. Toista tämä kolme kertaa tai riippuen tietysti siitä kuinka pitkät portaat ovat, n. 30 rappusta. Kunhan saadaan kunnon hiet pintaan! ;)

2. Tasahyppy - n. 30-40 porrasta tasajalkaa ylöspäin (hölkäten alas). Muista! Liike lähtee pienen kyykyn kautta. Tämä ottaa erityisesti pakaraan, reiteen ja pohkeisiin.

3. Luisteluhyppy - n.30 rappusta. Hyppää etuviistoon sivulle, pysäytä liike pieneksi hetkeksi ja hyppää toiselle sivulle etuviistoon.

4. Ankkakävely - n. 30 rappusta. Kädet lantiolla tai pään päällä. Kiinnitä huomiota asentoon, eli ryhti hyvä ja keskivartalo hallittuna. Polvet hieman ulospäin.

5. Askelkyykky - n.30 rappusta. Kädet lantiolla, ryhti hyvä ja rauhallinen liike.

6. Punnerrus - Muista pitää keskivartalo tiukkana, kroppa suorassa ja hengittää!

 

#NeaLindberg #Indiedays #2017 #Sport #healthy #Rasvanpolttotreeni #porrastreeni #Sportweekend

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE