Etsi

Summer Bucket List


Nyt olisi aika julkaista oma, tämän kesän bucket list! Tälle kesälle on aika paljon suunnitelmia ja pari toteutettukin jo mutta lisäilin tähän vähän lisää kivoja pikku juttuja, jotka varmasti haluan toteuttaa! :) Ehkä tekin saatte tästä jotain ideoita omiin kesäsuunnitelmiin:

Road Trip Valko-Venäjälle, Ukrainaan, Moldovaan ja Romaniaan - (Tämä toteutettiin nyt kesäkuussa) Tästä reissusta tein muutaman postauksen tänne blogiin. Oli niin ihana matka!

Automatka Venäjälle ja Kazakstaniin - Tämä suunniteltiin alkavaksi heinäkuun 13. päivä. Autolla ajetaan Moskovaan ja sieltä muutaman kaupungin kautta Kazakstanin pääkaupunkiin Astanaan.

Euroopan kiertue - Tarkoitus olisi ajaa Tukholmasta Amsterdamiin ja sieltä Brysselin, Luxemburgin ja Liechtensteinin kautta Milanoon, Monacoon ja Venetsiaan. Kotimatkalla pysähdytään ainakin Wienissä, Bratislavassa ja Budapestissä. Tätä reissua odotan innolla!

Norja/Lappi - Jos vain kerkeämme niin loppukesästä/alkusyksystä ajamme autolla Norjaan ja Lappiin kuten viime kesänäkin mutta reitti olisi nyt eri. Viime kesänä meillä oli kyllä niin eräjormameininki, että tämän reissun haluan toteuttaa uudestaan! :)

Pakastan pakastimen täyteen mustikoita - Mökillä riittää mustikkapensaita, joten tänä vuonna aion tehdä ison säästön ja kerätä itse marjani! Mikä parasta, itse kerätyt marjat ovat parhaita <3

Shirt / Röhnisch

Tights / Röhnisch

Teen töitä - Työt seuraavat minua minne ikinä menenkään. Töitä tullaan siis tekemään joka päivä, mikä minua ei haittaa ollenkaan! :)

Piknik - Haluan ehdottomasti päästä nauttimaan ystävien sekä rakkaan mieheni kanssa piknikeistä! Tämä on ihana tapa nähdä ystäviä ja tehdä sitä, mistä jokainen varmasti tykkää ;)

Grilliruoka - Parasta! Mökillä ei juuri muuta syödäkään kuin grilliruokaa <3

Mökkeile - Olemme käyneet tämän kesän aikana mökillä jo pari kertaa mutta siellä ei voi viettää liikaa aikaa . Rakastan rauhaa ja luontoa, joten hengailen mielelläni mökillä vaikka puolet kesästäni.

Shirt / Röhnisch

Tights / Only Play (House of Brandon)

Shoes / Nike

Mene uimaan - Tämä on minulle suuri saavutus. Olin pienenä oikea vesipeto mutta mitä vanhemmaksi tulen, sitä enemmän kauhistelen kylmää vettä.

Järjestä ystävien kanssa kesäjuhlat - Ruokaa ja seurustelua ystävien kanssa. I H A N A A!

Kakkugalleria - Tänne on pakko päästä kesän aikana! Siitä on ikuisuus, kun ollaan siellä käyty.

Päiväreissu Porvooseen - Niin kaunis kesäkaupunki. Odotan jo innolla tätä päivää :)

Reissu Suomenlinnaan - Olen käynyt siellä viimeksi joskus lapsena?

Jäätelöt - Jäätelöitä tulee syötyä harvoin, joten tämän kesän yhdeksi tavoitteeksi tulee maistaa paria uutta jäätelömakua... :)

Mitäs suunnitelmia teillä on kesäksi ? :)

 

#2017 #NeaLindberg #SummerBucketList #Indiedays #Lifie #Röhnisch

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE