Etsi

Summer Of Love


Toivottavasti kaikilla meni juhannus mukavasti! Oltiin Tompan kanssa mökkeilemässä porukoiden mökillä ja oli oikein mukavaa! Paljuiltiin, saunottiin, pelailtiin ja syötiin grilliruokaa, NAM! Meillä meni siis todella rauhallisesti, jos ei Monopolin kohtauksia lasketa :D Ai että se peli on muuten ärsyttävä! Ei sitä pienenä tullut tajuttua pelistä mitään mutta nyt, kun siitä jotakin tajuaa, niin ei meinaa hermot kestää :D Onko siellä muitakin, jotka pystyy tähän samaistumaan ?

T-shirt / CALLIOPE

Jacket / XX-XY Junkyard

Jeans / Bershka

Shoes / SoWhat (Vamos) HERE*

Tänään käytiin Tommin kanssa keskustassa jättämässä Venäjän viisumihakemukset seuravaa reissua varten ja kuvasimme samalla tämän asun, joka syntyi vähän niinkuin vahingossa. Meillä tuli aamulla aika kiire lähteä ja nykäisinkin sitten melkein ensimmäiset vaatteet päälle, mitä kaapista sattui käteen osumaan. Asu oli mielestäni sopivan rento mutta tyylikäs, joten otin kameran kainaloon ja pyysin Tommia kuvaamaan tämän. Ihan huippu aamu! <3

Nämä uudet valkoiset kengät sopivat asuun loistavasti!

Esittelin teille viime viikolla snäpissä Vamokselta saatuja kenkiäni ja nämä ovat yhdet niistä. Ihanan kesäiset ja sopii niin monen eri asun kanssa. Nämä kengät tulette varmasti näkemään monessa muussakin asussa tämän kesän aikana :D Hahah.

Vamos halusi myös muistaa teitä ja Koodilla NEA25 saatte koko heidän valikoimastansa peräti 25% alennuksen! Ihania shoppailuhetkiä! :*

 

#Outfit #NeaLindberg #Indiedays #2017 #Vamos #Shoes #SummerOfLove #Yhteistyö

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE