Etsi

Tykkään ❤


Raitapaidat ovat myös niitä vaatekappaleita, jotka pysyvät varmasti aina muodissa. Enkä yhtään ihmettele sillä raitapaita ja farkut eivät koskaan petä. Sen voi pukea päälle mihin vain ja se näyttää aina superhyvältä! Olen etsinyt nyt pari kuukautta sitä täydellistä raitapaitaa, jossa olisi off shoulder hihat ja siitä löytyy kivat yksityiskohdat. Tätä täydellistä ei ole tullut vielä vastaan MUTTA löysin vastaavan, joka on todella mieleeni. Tämä paita ei ole off shoulder, ellet itse niin päätä ja minä päätin. Yllätyin kuinka monikäyttöiseksi tämä paita osoittautui ja kuinka erinäköisen tästä saa pienillä muutoksilla. Pisteet paidalle kivoista yksityiskohdista hihoissa! Tykkään ❤

Täytyypi muuten vinkata House of Brandonin aleista, jotka alkoivat tänään. Koko kauppa on tällä hetkellä alessa -20% ja myös tämä kyseinen paita löytyy sieltä. Käykää ihmeessä kurkkaamassa heidän valikoima, jos sieltä löytyisi jotain mikä miellyttää :)

Shirt / Jacqueline de Yong

Jeans / Zara

Shoes / Bershka

Sunglasses / Ray Ban (House of Brandon)

Bag / NA-KD (HICKAP)

Nopeasti meni viikonloppu. Ei voi taas muuta sanoa. Perjantai meni töitä tehdessä ja lauantaipäivä meni todella kivasti Miisan kanssa. Käytiin lounastamassa Cafe Carusellissa ja sen jälkeen hengailtiin Miisan luona. Syötiin jäätelöt, juteltiin, nautittiin hiljaisuudesta ja valmistauduttiin yhdessä Miisan kaverin synttäreille. Ilta oltiin kotona oman kullan kanssa ❤

 

#NeaLindberg #Indiedays #Outfit #Lifie #Houseofbrandon #weekend #Tykkään

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE