Etsi

Suklainen Smoothie Bowl


Tänään vuorossa ruokapostausta! Resepti pääsi kokeiluun vasta eilen mutta lupaan, että tähän reseptiin ette taatusti pety! Tämä smoothie bowl sopii loistavasti välipalaksi tai vaikka aamupalana nautittuna :)

Selailin tosiaan eilen nettiä ja vastaan tuli tämä kyseinen resepti, joka löytyi Lauran blogista. Voin rehellisesti sanoa, että valitettavasti en ole mikään maailman paras kokki. Köksä sujui koulussa loistavasti mutta kotioloissa kokkaaminen ei ole bravuurini :D Nauratti itseänikin, kun mietin ennen tämän reseptin kokeilua, että mahtaakohan näinkään helppo resepti luonnistua minulta mutta onnistuihan se! Jos siis omistat yhtä lahjakkaat kokin taidot kuin minä niin näillä ohjeilla onnistut takuulla helposti ♥

Tähän tarvitset:

1 pakastettu banaani 1 dl pakastevadelmia (tai mansikoita) 40g (1 dl) proteiinijauhetta (vadelma, vanilija, mansikka, maustamaton tai suklaa) 2 rkl (raaka)kaakaojauhetta 1 rkl toco-jauhetta eli riisinlesejauhetta loraus kauramaitoa

Valmistus - Ota banaanit ja marjat pakastimesta, anna sulaa hetki (noin 5min). Laita sitten kaikki ainekset tehosekoittimeen ja sekoita tasaiseksi massaksi. Kaada smoothie kulhoon ja koristele esimerkiksi smoothiessa käyttämilläsi raaka-aineilla tai ihan millä mielesi tekee!

Jos teitä kiinnostaa jatkossa lukea lisää erilaisia reseptejä, niin kertokaa ihmeessä! Teen mielelläni tänne useamminkin erilaisia ruokia, välipaloja ym. Reseptejä, joissa jokainen varmasti onnistuu! ♥

 

#SmoothieBowl #resepti #Food #healthy #Indiedays #NeaLindberg #NewPost #Lifie #SuklainenSmoothieBowl

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE