Etsi

Fall Asleep With a Dream


Täytyy kyllä sanoa, että olen aika rätti-poikki-väsynyt. Päätä hieman särkee ja aivot lyö tyhjää. Saavuimme pari tuntia sitten tänne Slovakiaan 12 tunnin ajomatkan päätteeksi ja kohta pitäisi alkaa valmistautumaan nukkumaan, sillä huomenna odottaa huimat 18 tuntia autossa :D Jos siis jaksetaan ajaa Tallinnaan saakka. Meidän pitää joka tapauksessa olla Suomessa viimeistään maanantaina.

Palataan vielä hieman Romanian tunnelmiin. Säät eivät tällä kertaa suosineet meitä yhtä hyvin kuin viime vuonna mutta näitäkin sattuu, onneksi olen nähnyt Bukarestin aurinkoisena ja kauniimpanakin. Hengailimme kaupungissa pari päivää, vettä satoi kumpanakin päivänä lähes koko päivän. Siispä tällä kertaa kuvia ei tullut otettua, pelkästään My dayn kuvaaminen oli haaste (pahoittelen!) Vaikka vettä satoikin niin tykkäsin kovasti viettää aikaa kaupungissa ja kahden päivän pistäytyminen Romaniassa oli onnistunut. Shoppailin hieman muutamassa lempikaupassani, kierrettiin eri ravintoloita ja tietysti kaupungin parhaimmat kahvilat! :)

Katsotaan minkälainen My day on tällä kertaa tulossa. Editoin videon kotona, ensi viikolla :)

Shirt / CALLIOPE

Skirt / HICKAP

Sunglasses / Ray Ban (House of Brandon)

 

#Romania #Bukarest #roadtrip #Outfit #Indiedays #NeaLindberg #Lifestyle #Lifie #Travel

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE