Etsi

Odessa, The Pearl Of The Black Sea


Hellou! Tänään taas vuorossa kännykän kätköksiä! Saavuttiin siis tänään taas uuteen maahan, Moldovaan ja sen pääkaupunkiin Chisinauhun. Ensivaikutelma ei nyt hirveästi säväytä upean Odessan jälkeen mutta eihän sitä vielä tiedä :) Saa nähdä löytyykö täältäkin jokin ''ihmemaa''.

Täälläkin aurinko paistaa pilvettömältä taivaalta ja lämpöä riittää. Näin parin ravintolan ja kahvilan jälkeen vaikuttaa, että tämä ruokakulttuuri ei ole ihan samaa tasoa Ukraina kanssa mutta ei se mitään! Tällä reissulla ollaan syöty paljon erilaisia ruokia ja Ukrainassa on ollut tähän saakka parhaat ruoat tällä reissulla.

Kaikki tämän postauksen kuvat otettiin kännykällä Odessassa. Jäi kyllä niin hyvät fiilikset siitä paikasta, että olisi tehnyt mieli jäädä vielä hetkeksi sinne. En kuitenkaan masennu, sillä tähänkin reissuun tuli taas muutoksia ja hyviä sellaisia! Tarkoitus oli ajaa Moldovasta takaisin kotiin lähes samaa reittiä kuin tulimme mutta päätimmekin ajaa Bukarestiin Romaniaan, jossa kävimme myös viime kesänä! Kaupunki on todella kaunis, joten olen superinnoissani, kun pääsen taas käymään siellä <3

 

#2017 #roadtrip #Indiedays #NeaLindberg #Lifie #Odessa #Ukraina #Ukraine #NewPost #OdessaThePearlOfTheBlackSea

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE