Etsi

Sun Is Shining in Kiova


Kiova vaikuttaa todella mielenkiintoiselta kaupungilta. Ihmisiä ja autoja on paljon ja kaupunki on suuri. Käytiin eilen illallisella yhdessä ihanassa sushipaikassa ja tänään lounastimme Parfait nimisessä ravintolassa. Täytyy kyllä sanoa, että niin hyvää ruokaa en ole syönyt aikoihin! Meillä on käynyt kyllä erittäin hyvä tuuri ravintoloiden kanssa tällä reissulla :)

Tänään paistoi aurinko niin kivasti ja lämpimästi, että pääsin käyttämään uutta paitaa ja hamettani. Tykkään erityisesti paidan ihanasta väristä. Hempeä sävy sopii täydellisesti kesään ja paidan kruunaa nuo yli isot hihat! <3

Shirt / Kappahl*

Skirt / Pieces (House of Brandon)

Tänään myös juhlitaan valmistujaisia, joten onneksi olkoon meille kaikille valmistuneille! Tällä kertaa mun valmistujaiset juhlittiin täällä, aurinkoisessa Ukrainassa :)

 

#Outfit #Indiedays #Lifie #Lifestyle #Travel #NeaLindberg #NewPost #2017 #SunIsShininginKiova

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE